[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Langs deze weg willen wij ons graag aan U voorstellen.

VW Veteranen Coenen bestaat uit een vakkundig team van enthousiaste Kever-liefhebbers. Eigenaren zijn Carool en Myrea Coenen. Carool heeft al meer dan 25 jaar een grote passie voor alles wat met klassieke Volkswagens te maken heeft. Zijn hobby is begonnen met de 50-er jaren Kevers. Door de jarenlange ervaring mogen wij ons nu dan ook met recht een VW-specialist noemen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het (deel-) restaureren, onderhoud en reparatie van VW-KLASSIEKERS. Wij restaureren voornamelijk Kevers, Cabrio’s en Bussen, maar ook voor alle andere modellen kunt u natuurlijk bij ons terecht. Dit alles gebeurt in eigen beheer waardoor wij garant kunnen staan voor een hoge kwaliteit en er zeker van zijn dat de originaliteit van de Volkswagen bewaard blijft.

Gedurende het jaar nemen wij deel aan een aantal vooraanstaande beurzen op het gebied van klassiekers. Door het brede publiek dat wij daar bereiken zijn onze Kevers reeds over de hele wereld verkocht en hebben wij inmiddels een zeer goede naam in de Keverwereld opgebouwd.

Ook voor regulier onderhoud, APK en moderne occasions bent U bij ons aan het juiste adres. Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur waardoor wij klanten met alle merken auto’s van dienst kunnen zijn. Voor een afspraak of meer informatie kunt U ons telefonisch bereiken op 0475-301574 of per e-mail info@veteranencoenen.nl Daarnaast hebben we een groot assortiment nieuwe en goede gebruikte onderdelen op voorraad. Zoekt u iets dat wij niet hebben dan zullen wij ons uiterste best doen dit onderdeel zsm aan U te kunnen leveren. Binnenkort kunt u een kijkje komen nemen in onze nieuwe winkel. Alles voor de Luchtgekoelde Volkswagen fan is hier te vinden.
[/av_textblock]

[/av_one_full]