Welkom bij VW Veteranen Coenen,

Wij nodigen u graag uit om een kijkje op onze vernieuwde website te nemen. U vindt er een topselectie aan Oldtimers die zich onderscheiden door kwaliteit en originaliteit. De meeste Oldtimers zijn met grote passie door ons bedrijf gerestaureerd. Verder is er natuurlijk veel informatie te vinden over de werkwijze van VW Veteranen Coenen. Tevens hebben we voor U een ruim aanbod aan nieuwe Volkswagen modellen. We hebben ons gespecialiseerd in de VW Polo 6R.

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij ontvangen u graag voor een bezoek aan ons bedrijf.

Onze Diensten

  • VW Service

  • Bedrijfswagens

  • Carrosserieën

  • Taxaties
  • Verhuur Bruidsautos
  • Car Cleaning

Nieuw in ons Aanbod!

Pagina:
VW Käfer
Ovaal Triple Green
€ 44900,-
88000 km.
1954
VW Käfer
1302
€ 27600,-
48272 km.
1971
VW Käfer
1200 schuifdak
€ 24700,-
110000 km.
1965
VW Käfer
Bril Zwitter
€ 42800,-
0 km.
1953
Bekijk alle occasions

Lees meer over onze Diensten

VW Service

U wilt een Volkswagen in topvorm?

Of hij nu net nieuw is of al wat ouder. Geen zorgen, maar een auto waarop u kunt vertrouwen. Altijd en overal. Kies dan voor de VW Service van VW Veteranen Coenen. Wij kennen uw Volkswagen van A tot Z

Car Cleaning

Uw auto professioneel laten reinigen?

Bij VW Veteranen Coenen zijn wij U ook graag van dienst als U uw auto eens goed wilt laten reinigen.

Goed onderhoud verlengd de levensduur van uw voertuig. In overleg met de klant is er vanalles mogelijk. Van een normale wasbeurt tot een grondige poetsbeurt incl. waxlaag en grondige reiniging van binnen.

Banden

Op zoek naar de juiste (winter)banden?

’s Winters veilig de weg op? Tijdig banden wisselen! Hoe betrouwbaar uw auto ook is, op een nat, glad of besneeuwd wegdek kunt ook ú de controle over het voertuig verliezen. Verkeerde banden zijn vaak de oorzaak. Met de juiste banden heeft uw auto bij winters weer maximale grip, zodat u en uw medepassagiers zorgeloos de weg op kunnen. Schaf tijdig winterbanden aan die optimaal, stabiel rijgedrag garanderen.

Voordelen van Winterbanden

* Betere prestaties

Winterbanden presteren vanaf 7 graden celcius en kouder aantoonbaar beter dan zomerbanden.

* Grip, comfort en kortere remweg

Door het speciale materiaal en profiel bieden winterbanden bij sneeuw en gladheid méér grip, betere wegligging en kortere remweg

* Voorkom boetes

U voorkomt met winterbanden boetes of een verhoogde kans op aansprakelijkheid bij ongevallen: in veel landen (o.a. Duitsland) zijn ze namelijk verplicht in het winterseizoen.

Opslag banden

VW Veteranen Coenen biedt U ook de mogelijkheid om uw banden voor het zomer of winterseizoen op te slaan.

Schadeherstel

Heeft u een autoschadeherstelbedrijf nodig?

Kies voor de zekerheid van een professionele autoschadeherstelservice met een prachtig resultaat. Kies voor VW Veteranen Coenen. U kunt bij ons terecht voor het repareren van alle soorten schades, van een kras in de lak tot en met schade aan uw auto na een verkeersongeval: VW Veteranen Coenen repareert vakkundig en helpt u snel weer op weg.

Bedrijfswagens

Bent U op zoek naar een bedrijfswagen?

Bent U op zoek naar een nieuwe of een gebruikte bedrijfswagen? Ook hiervoor kunt U bij VW Veteranen Coenen terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij een passende offerte voor U kunnen maken. Uiteraard kunt U na de aanschaf van U nieuwe bedrijfswagen ook voor alle onderhoudswerkzaamheden aan uw auto auto bij ons terecht.

Taxaties

Taxatie van uw auto nodig?

Een taxatie van uw kever is belangrijk voor de verzekering. VW Veteranen Coenen laat haar taxaties verrichten door Europe Expertise. Dit is een erkend taxatiebureau. Wilt u uw kever laten taxeren dan maken wij graag een afspraak voor u.

De kosten voor een taxatie bedragen € 124,- incl. BTW.

Airco Service

Onderhoud voor uw airco nodig?

Een goed werkende airco in uw auto is wel zo aangenaam. Het verhoogt niet alleen het comfort maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. echter, elke auto met een airco heeft regelmatig onderhoud nodig. dit voorkomt later hoge reparatiekosten. VW Veteranen Coenen helpt u snel en voordelig weer op weg met een goed werkende airco.

Airco servicebeurt voor uw auto

Door verlies en/of verdamping neemt het koudemiddel in uw airco jaarlijks met 8 tot 10% af. Wanneer het percentage onder de 70% komt, neemt de kans op een defect toe. Het gevolg hiervan is dat u geconfronteerd wordt met hoge reparatiekosten. Daarnaast neemt de koelcapaciteit af, waardoor de temperatuur in de auto minder snel daalt.

De Airco servicebeurt van VW Veteranen Coenen:

  • Complete aircoservice voor alle automerken
  • Vullen en recyclen van het koudemiddel van uw auto + reinigen van het systeem
  • Volgens officiële STEK-eisen

Prijs: 95,- Euro excl. BTW

Cabrio

Nieuwe kap of een nieuw interieur nodig?

Dan bent U bij VW Veteranen Coenen aan het juiste adres. Ook hier streven wij naar perfectie en verliezen we de originaliteit niet uit het oog.

Daken

Bij VW Veteranen Coenen worden met de grootste zorg cabriodaken gemaakt en gemonteerd. Dit alles volgens de originele manier van construeren. De kwaliteit ligt hoger dan de originele daken vanwege de verbeterde stoffen die tegenwoordig beschikbaar zijn.

Carrosserieën

Bent U op zoek naar een carrosserie?

Ook dan bent U bij VW Veteranen Coenen aan het juiste adres. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan goede carrosserieën voor U. De prijzen beginnen bij 1350,- euro. Heeft U interesse neem dan even vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch zijn we te bereiken op 0475-301574 of Klik hier om direct contact met ons op te nemen

Verhuur bruidsauto’s

Op zoek naar de perfecte bruidsauto?

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar passend vervoer voor je huwelijksdag. Wij bemiddelen graag in de verhuur hiervan. De busjes worden verhuurd met chauffeur. Neem vrijblijvend met ons op voor meer informatie.

APK

Dient uw auto gekeurd te worden?

Bij VW Veteranen Coenen kunt U natuurlijk ook terecht voor de APK keuring van uw voertuig. Wij keuren oldtimers, trikes, en moderne auto’s. Wij zijn bevoegd om zowel benzine- als dieselmotoren APK te keuren. Onze werkplaats voldoet reeds aan de nieuwe eisen voor de APK.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is de Nederlandse implementatie van de in Europa wettelijk verplichte autokeuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Nieuwe auto’s die op benzine rijden moeten (anno 2008) vier jaar na de ingebruikname voor het eerst worden gekeurd, daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens ieder jaar opnieuw. Nieuwe auto’s die op diesel of lpg rijden moet de eerste keer na drie jaar worden gekeurd en daarna jaarlijks. Auto’s ouder dan 30jaar hoeven slechts om de 2 jaar te worden gekeurd, auto’s van voor 1960 zijn zelfs geheel vrijgesteld van de keuringsplicht. De afloopdatum van de keuringsperiode staat in het keuringsrapport.

De auto mag 2 maanden vóór de einddatum ter keuring aangeboden worden. Bij goedkeuring wordt de oude datum verlengd. Wordt de auto twee maanden vóór de afloop van de huidige periode opnieuw goedgekeurd, dan geldt de nieuwe periode dus 2 maanden langer. De einddatum van het keuringsbewijs mag niet overschreden worden.

Met ongeldige APK mag niet met het voertuig worden gereden anders dan via de kortste weg naar het APK-station. Het voertuig moet dan gestald worden op privéterrein niet zichtbaar vanaf de openbare weg, en geschorst om niet te hoeven voldoen aan de APK-plicht. Zonder geldige APK en niet geschorst volgt automatisch een boete.

Ons bedrijf

VW Veteranen Coenen bestaat uit een vakkundig team van enthousiaste Kever-liefhebbers. Eigenaren zijn Carool en Myrea Coenen. Carool heeft al meer dan 25 jaar een grote passie voor alles wat met klassieke Volkswagens te maken heeft. Zijn hobby is begonnen met de 50-er jaren Kevers. Door de jarenlange ervaring mogen wij ons nu dan ook met recht een VW-specialist noemen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het (deel-) restaureren, onderhoud en reparatie van VW-KLASSIEKERS. Wij restaureren voornamelijk Kevers, Cabrio’s en Bussen, maar ook voor alle andere modellen kunt u natuurlijk bij ons terecht. Dit alles gebeurt in eigen beheer waardoor wij garant kunnen staan voor een hoge kwaliteit en er zeker van zijn dat de originaliteit van de Volkswagen bewaard blijft.

Gedurende het jaar nemen wij deel aan een aantal vooraanstaande beurzen op het gebied van klassiekers. Door het brede publiek dat wij daar bereiken zijn onze Kevers reeds over de hele wereld verkocht en hebben wij inmiddels een zeer goede naam in de Keverwereld opgebouwd.

Ook voor regulier onderhoud, APK en moderne occasions bent U bij ons aan het juiste adres. Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur waardoor wij klanten met alle merken auto’s van dienst kunnen zijn. Voor een afspraak of meer informatie kunt U ons telefonisch bereiken op 0475-301574 of gebruik maken van ons contactformulier. Daarnaast hebben we een groot assortiment nieuwe en goede gebruikte onderdelen op voorraad. Zoekt u iets dat wij niet hebben dan zullen wij ons uiterste best doen dit onderdeel zsm aan U te kunnen leveren. Binnenkort kunt u een kijkje komen nemen in onze nieuwe winkel. Alles voor de Luchtgekoelde Volkswagen fan is hier te vinden.

Contact opnemen